Utgångspris: 1 150 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Törnrosgatan 1

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 42 m²
  • Byggår:

Välkommen till denna fina 1,5-rumslägenhet på populära Ekhagen, Jönköping! Lägenheten är en del av den välskötta föreningen Väskan I, som erbjuder en trygg och stabil boendemiljö. Med en fantastisk planlösning och i gott skick erbjuder denna bostad en bekväm och praktisk livsstil. Detta är en bostad som jag varmt rekommenderar att uppleva på plats.

Beläget på andra våningen i en trevåningsbyggnad har du närhet till allt du behöver. Ekhagen är ett område som präglas av lugn och trivsel, perfekt för promenader och friluftsliv. Här finns även goda kommunikationer och nära till service såsom matbutiker och restauranger.

Föreningen har låga avgifter vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt att bo här. Med närhet till grönområden och parker är detta ett perfekt hem för den som uppskattar naturen och vill ha en vardag i harmoni.

I föreningen är bostaden skriven som en lägenhet med ett rum och kök som genom en genomtänkt renovering fick en separat sovdel och marknadsförs idag som 1,5 rok.

Här finns möjligheten att flytta in i ditt drömhem till ett förmånligt pris. Gör detta tillfälle till ditt och ta chansen att bo bekvämt och centralt på Ekhagen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Said Ajkunic (073-782 56 23 alt. [email protected]) för mer information och för att boka visning!

Karta för Törnrosgatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-ekhagen-jonkopings-kommun-tornrosgatan-1-21330054

Avstånd till vatten: 1200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55457