Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tormenåsgatan 29

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 54 m²
  • Byggår: 1952

Stig in i denna charmiga tvåa på andra våningen i Huskvarna, en perfekt planerad lägenhet med alla tänkbara bekvämligheter samlade på 54 kvm. Här bor du i en trygg förening belägen med allt du behöver inom räckhåll.

Den välkomnande hallen leder dig direkt in till det ljusa och rymliga vardagsrummet. Här kan du stoltsera med högre takhöjd samtidigt som det finns gott om plats för både matplats och större soffgrupp. Från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen i syd/östläge där du kan njuta av en kopp kaffe i förmiddagssolen!

Sovrummet är likaledes ljust och inbjudande med klassiskt parkettgolv, här finns även garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet är helkaklat och köket är praktiskt och stilrent, vilket gör det enkelt att laga och njuta av måltider.

Lägenheten är en del av bostadsrättsföreningen Skytteln nr 6. Med en belåningsgrad om endast 4 191 kr/kvm kan du känna dig trygg i att du är en del av en förening som värnar om medlemmarnas trivsel och ekonomi. För endast 67 kronor per månad kan du även hyra en egen parkeringsplats i anslutning till huset.

I Huskvarna bor du bekvämt med gångavstånd till allt vad centrum har att erbjuda – mataffärer, restauranger, klädaffärer, systembolag, vårdcentral, apotek och mycket annat. Busshållplats med avgångar till Jönköping finns i närområdet. Lägenheten är sammantaget ett utmärkt val för dig som söker värde för pengarna samtidigt som du önskar att bo på en attraktiv plats som tillhandahåller all närservice som behövs för det vardagliga livet.

Karta för Tormenåsgatan 29

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-huskvarna-soder-jonkopings-kommun-tormenasgatan-29-21280742

Avstånd till vatten: 600

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56141