Utgångspris: 2.425.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tommy Eliassons väg 12A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 107 m²
  • Byggår: 2023

Bästa läget i Åkerblomman?

Nu saluför vi ett av kvarteret Åkerblommans kanske mest attraktiva lägen. Denna bostad har föreningens största tomt som på allvar ger möjligheter att utnyttja ytan till era intressen! Dessutom i söderläge som gör det soltillgängligt och odlingsbart för den intresserade med gröna fingrar.

Detta är ett gavelradhus i 2-plan med duschrum i båda planen. Kök/vardagsrum med öppen planlösning direkt i entréplan och en trappa upp på det övre plan finns två sovrum samt ett allrum men som är möjligt att dela av enkelt till ett 3:e sovrum. Trädgården som tillhör bostaden nås enkelt genom ett trappsteg ifrån uteplatsen som ligger i anslutning till vardagsrummet. Till bostaden tillhör även ett förråd och en P-plats alldeles intill.

BRF Åkerblomman som redan ifrån start varit ett mycket lyckat projekt som vi på Svensk Fastighetsförmedling samarbetat tillsammans med OBOS Bostad kring blev slutsålt fort.
Kvarteret ligger intill Östra Skolan som bedriver verksamhet mellan F-9 skolan samt att alla service finns på gångavstånd in till Färjestaden. Behagligt avstånd får ni till Ölandsbron och med snabb access ut på Ölandsbron.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Tommy Eliassons väg 12A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-farjestaden-morbylanga-kommun-tommy-eliassons-vag-12a-20834215

Avstånd till vatten: 1000

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38631