Utgångspris: 3 995 000 kr

Beskrivning av Villa Tjustgatan 11

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 240 m²
  • Byggår: 1909

Varmt välkomna till denna smakfullt renoverade och arkitektritade villa mitt i hjärtat av Västervik! På Tjustgatan 11 finner ni denna magnifika bostad som kommer att imponera på er från första stund. Med sina 240 kvadratmeter erbjuder denna villa gott om utrymme för hela familjen.
Stig in genom dörren och bli omedelbart förtrollad av den stilfulla interiören och det genomtänkta designkonceptet. Här har varje detalj noggrant utvalts för att skapa en trivsam och harmonisk atmosfär. De generösa sällskapsytorna inbjuder till både festliga tillställningar och mysiga familjemiddagar och här finns vissa detaljer bevarande från 1800-talet. Gedigna detaljer så som stengolv, flera eldstäder och massiva glaspartier som släpper in rikligt med ljus

Njut av solens strålar i trädgårdsbaksidan som vetter mot bästa söderläge. Här kan ni koppla av och njuta av lugnet i er egen privata oas mitt i stadens puls och barnen kan leka av sig på de öppna gräsytorna. Den skyddade trädgårdsbaksidan ger er den perfekta platsen att njuta av solen och här finns pergola under tak med utekök.

Villans entréplan innehåller hall, vardagsrum öppet mot matplats och kök, allrum, sovrum med pentry, badrum, toalett, sovrum, tvättstuga, flera förrådsrum och garage. På övre plan finns allrum, två sovrum och badrum. På villans entréplan finns möjlighet att dela av allrum, sovrum, badrum och pentry till en egen enhet som gästdel eller för uthyrning om så önskas.

Förutom de fantastiska bostadsytorna erbjuder denna villa även bekvämligheter som garage och biluppställningsplats, vilket gör parkeringen enkel och smidig. Dessutom finns en förrådsbod som nås från trädgården och är ihopkopplad med huset. Perfekt för förvaring av trädgårdsredskap och annat praktiskt.
Här får ni verkligen det bästa av två världar – en storslagen villa mitt i stan, med närhet till allt vad Västervik har att erbjuda!

Karta för Tjustgatan 11

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-7rum-vastervik-vasterviks-kommun-tjustgatan-11-21314000

Avstånd till vatten: 500

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59331