Utgångspris: 3 975 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tingsvägen 1B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 107 m²
  • Byggår: 2008

Att Bostadsrättsföreningen heter Guldet förstår man när varför när man kliver in i den här lägenheten, för det är verkligen en lägenhet med guldläge. Precis vid Svartåns strand med närhet till centrum, vackra Ekmanspark, promendavstånd till Resecentrum och så förstås den fina utsikten över vattnet.
Det är väldigt väl disponerade 107kvm. Köket och vardagsrummet som är i öppen planlösning har en enorm rymd och man får gott om plats för stor matgrupp och soffgrupp och det känns ändå väldigt luftigt. Köket är bra planerat med mycket förvaring. Luckor i ljust trä från Marbodl, kakel i vitt och maskinparken har nyligen fått en ny induktionshäll. Från såväl köket som soffgruppen har man en härlig utsikt över Svartån och ute på den stora balkongen i sydvästligt läge kan man njuta av solen många timmar. Inglasningen av balkongen gjordes alldeles nyligen och invändigt har man det senaste året gått över samtliga ytskikt på väggar och tak.
Två bra sovrum, det ena lite större med stora garderober och plats för dubbelsäng och det andra aningen mindre som passar utmärkt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. I anslutning till sovrummen ligger en stort nyrenoverat badrum med tvättmaskin och tumlare, dusch , wc, tvättkommod och tvättbänk.
Ytterligare en gästwc finns i lägenheten .
I hallen finns både garderob, en klädkammare.
Sammantaget är det här en underbar lägenhet i en väldigt bra förening. Föreningen har en stabil ekonomi och vissa år brukar de kunna få till en avgiftsfri månad. Nyligen har man också valt att investera och installera solceller på taket som producerar el och sänker driftskostnaderna för de boende. Parkering finns att tillgå och till varje lägenhet finns förråd.
Anmäl sedan ditt intresse så håller vi dig uppdaterad.

Karta för Tingsvägen 1B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centralt-tranas-kommun-tingsvagen-1b-21360450

Avstånd till vatten: 50

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57335