Utgångspris: 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tillbergsgatan 2B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 51,5 m²
  • Byggår:

På Tillbergsgatan 2B hittar vi den här nyrenoverade genomgångslägenheten med en härlig och inglasad balkong och med utsikt över Gamlebyviken, i det populära området Brevik i Västervik. Bostaden erbjuder en modern inredning och har nyligen genomgått en omfattande renovering för att säkerställa högsta möjliga standard och komfort.

Den inglasade balkongen är perfekt för att njuta av den vackra utsikten året runt, oavsett väder. Här kan du koppla av och ta in den friska havsluften samtidigt som du njuter av den lugna atmosfären.

Lägenheten är strategiskt belägen på första våningen, vilket gör den lättillgänglig och bekväm. Dessutom är den centralt belägen, vilket innebär att du har närhet till allt du behöver, inklusive restauranger, butiker och andra bekvämligheter.

För dig som älskar havet kommer du att uppskatta det faktum att bostaden ligger nära stranden. Här kan du njuta av sol och bad eller ta en härliga promenader längs med Gamlebyviken.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en unik möjlighet att bo i en nyrenoverad bostad med havsutsikt och modern inredning. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad i en attraktiv del av Västervik.

Välkommen att kontakta mig Louise, för mer information eller frågor!

Karta för Tillbergsgatan 2B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-brevik-vasterviks-kommun-tillbergsgatan-2b-21151006

Avstånd till vatten: 50

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59342