Utgångspris: 2 150 000 kr

Beskrivning av Villa Tennisvägen 6

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 186 m²
  • Byggår: 1973

Välkommen till denna fantastiska bostad med idylliskt hörnläge i Fagerhult. Med allt i ett plan och en boyta på generösa 186 kvadratmeter i kombination med en magnifik trädgård, är detta hem perfekt för den som drömmer om lugn och ro samtidigt som närområdets bekvämligheter finns inom räckhåll.

Du kommer att älska den fantastiska möjligheten till uthyrning, vilket gör detta till en ekonomiskt smart investering. Detta då det både finns möjlighet till uthyrning av gäststugan samt norra delen av huset. Tänk dig att vakna varje morgon med en härlig sjöutsikt som ger dig en känsla av frid och harmoni. Denna bostad erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil.

Byggåret 1973 ger bostaden karaktär och historia samtidigt som den är väl underhållen med större renoveringar genomförda i närtid. Två rymliga sovrum i dagsläget med möjlighet till fler och en härlig terrass gör detta till det perfekta stället att bjuda över vänner och familj för sommarkvällar och trädgårdsfester.

Närområdet bjuder på vackra grönområden, perfekta för promenader och picknickar. Habo centrum ligger endast en kort bilresa bort och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och service. För den naturintresserade finns fina möjligheter till friluftsliv och skogspromenader.

Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Fagerhult. Kontakta Fredrik Andersson på 070-253 733 57 redan idag för att boka en visning och tillsammans upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda!
Varmt välkommen!

Karta för Tennisvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-fagerhult-habo-kommun-tennisvagen-6-21354452

Avstånd till vatten: 1700

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56692