Utgångspris: 2 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tellusgatan 9

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 83 m²
  • Byggår: 2017

För er som söker kvalitét på boende och samtidigt önskar naturen inpå husknuten är detta boendet för er. Här möter ni en modern och nyskapande bostadsrättsförening från år 2017. Ni når enkelt fjärde planet med hiss och denna mycket trivsamma och välplanerade lägenhet. Med tre rum och kök fördelade på 83 kvm boarea ges fina förutsättningar för ett trivsamt och hållbart boende, där hög standard genomsyrar hela lägenheten och bostadsrättsföreningen som helhet. Bland annat erbjuds ett funktionellt kök från Ballingslöv med utsikt över kossorna som betar, och ett stort helkaklat badrum med plats för den egna klädvården. För bästa tillgänglighet följer dessutom en parkering i garage med elbilsladdare mot en mindre kostnad.

Bostadsrättsföreningen Bondberget erbjuder sina medlemmar många fina faciliteter. Här finns gästlägenhet att tillgå, fullt utrustad vid besök från vänner och bekanta mot mindre dygns hyra. I entréplan finns både lägenheternas egna förråd samt separata barnvagns- och cykelförråd att tillgå. Föreningen tillhandahåller dessutom miljöstation för källsortering, gäst- och handikapp parkering i nära anslutning till entré. En av senare tillskotten är föreningens nya uteplats på innergården med sittplatser och grillplats. Föreningen har även installerat nya laddboxar under hösten 2022 i föreningens garage. Här använder man enkelt och smidigt ett appsystem vid förbrukning kopplat till egen kort för debitering.

Med naturreservatet Bondberget kan ni snabbt ta er ut i fantastisk naturnära miljö för en promenad, joggingtur eller för ren avkoppling och rekreation. En biologisk mångfald som måste upplevas! Här finns många fina leder och sträckningar att upptäcka i kuperad terräng med fina utsiktsplatser på vägen. Här i Kungsängen finns bra affärsutbud med bland annat kafé och matbutik på Tellusplatsen. Här finns även service och utbud av sushi restaurang, frisör salong, vårdcentral, tandvård och gym. Härifrån transporterar ni er också enkelt med kollektivtrafiken och linjebussar. För barnen finns tillgång av förskola som närmsta granne för en smidig och fungerande vardag.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Tellusgatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kungsangen-jonkopings-kommun-tellusgatan-9-21349308

Avstånd till vatten: 1300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55462