Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tellusgatan 6

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår: 2017

Lägenhetens 66 välplanerade kvadratmeter fördelas på tre rum och kök. Perfekt fördelade kvadratmetrar och ypperlig planlösning. Köket är välutrustat och ligger med en delvis öppen lösning mot vardagsrummet. Stora sociala utrymmen som förlängs av lägenhetens stora uteplats i västerläge, som ni dessutom kan kliva direkt ut på innergårdens trädgård från. Ett härligt lugnt läge samt ett utrymme som kommer till användning större delen av året. Två bra sovrum – det ena lite större och det andra lite mindre, varav ett med förvaring i en hel garderobsvägg. Det lite mindre rummet är perfekt för familjens minsting eller arbetsmyra. Interiört imponerar bostaden med modern standard och inflyttningsklart skick. Nyproduktion är ju trots allt nyproduktion – bara att flytta in och njuta!

Föreningen – En stabil förening med goda ekonomiska förutsättningar inför framtiden. Garageplats går att få vid inflyttning enligt den senaste informationen från föreningen. De boende i föreningen har dessutom möjlighet att hyra två gästlägenheter, kalas-hus på gården och som boende här kan man även nyttja odlingslådorna på innergården.

Läget – Kungsängen utlovar natursköna omgivningar och inte minst en praktisk vardag. Här bor du med närhet till lugna och natursköna kvarter med Bondberget ett stenkast ifrån. Cirka fem minuters bilfärd in till Jönköping, och det går nästan lika fort om du tar cykeln. Smidiga bussförbindelser och bra cykelvägar i kombination med närhet till stan gör att du snabbt och smidigt kan ta dig dit du önskar. Livet på Kungsängen ger dig lätt och smidig tillgänglighet till det mesta. Dagar då du vill hålla dig nära så finns i de egna kvarteren bland annat ett gym, vårdcentral, en sushi-resturang, enklare livs, frisör och ett café. Lyxigt och bekvämt!

Karta för Tellusgatan 6

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kungsangen-jonkopings-kommun-tellusgatan-6-21342242

Avstånd till vatten: 1200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55462