Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tellusgatan 3

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53 m²
  • Byggår: 2018

Högt upp i huset på våning åtta erbjuds nu en fin och ljus tvårummare med inglasad balkong belägen åt rätt håll där utsikten är storslagen.
Interiört finner Ni här ett badrum i bra storlek med tillhörande tvättsektion, sovrum med plats för dubbelsäng, fint vitt kök med fullutrustad maskinpark samt trevliga och sociala ytor i vardagsrummet. Lägg där till en inglasad med milsvid utsikt över Vättern och dess omgivningar och ni har boende som slår dem flesta.

Byggnaden uppfördes under 2018 och erbjuder förråd, garage och hiss vilket borgar för stor bekvämlighet.

Här bor ni i ett lugnt område med god närhet till bra kommunikationer, busshållplats med täta avgångar som går in till Jönköpings centrum samt att du närhet till Asecs. I närområdet finns livsmedelsbutik, gym, frisör och mycket mer. Skolor- och barnomsorg ligger inom promenadavstånd. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. Det populära naturreservatet Bondberget ligger endast ett stenkast bort. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping och Huskvarna men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

Sammanfattningsvis en bostad som är något ut över det vanliga och bör upplevas på plats!

Karta för Tellusgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kungsangen-jonkopings-kommun-tellusgatan-3-21322268

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55462