Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tellusgatan 2B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår: 2017

Välkommen till Brf Hasselbacken vid Bondberget – ditt drömhem vid Bondberget!
Nyproducerad 2017, erbjuder denna välplanerade och utrustade trea en modern och bekväm livsstil. Köket är praktiskt utformat i vinkel, optimerar arbetsytan och gör matlagningen till ett nöje. Det rymliga duschrummet med tillhörande klädvårdsavdelning underlättar vardagen, medan den inglasade altanen med öppnings- och skjutbara glaspartier skapar en flexibel yta att njuta av året om. För extra säkerhet är lägenheten utrustad med ett installerat sprinklersystem.

Brf Hasselbacken vid Bondberget är en attraktiv förening som erbjuder en rad förstklassiga faciliteter. Här finns ett kalashus för speciella tillfällen, en lummig och välutvecklad innergård med uteplatser och möjlighet till egen odlingslåda. För den som kör elbil finns ett eget garage med laddplatser, och föreningens miljörum i källaren bidrar till en hållbar livsstil. Dessutom ett stort cykelrum med reparationsmöjligheter, samt två gästrum för övernattande gäster, gör vardagen smidigare.

Solceller är installerade för att främja hållbarhet och minska föreningens energikostnader. Ekonomiskt fördelaktigt är även de två lokaler som hyrs ut till en frisörsalong och en sushirestaurang, vilket genererar intäkter till föreningen.

Läget är oslagbart med utmärkt kollektivtrafik som passerar utanför var tionde minut. För rekreation och motion ligger Bondbergets naturreservat på kort promenadavstånd. Dessutom finns ett omfattande serviceutbud i närområdet med bland annat vårdcentral, närbutik, frisör, sushirestaurang, förskola och gym.

Kort sagt, Brf Hasselbacken erbjuder allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Varmt välkommen till ditt nya hem!
Karta för Tellusgatan 2B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kungsangen-jonkopings-kommun-tellusgatan-2b-21363799

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55462