Utgångspris: 3 900 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tellusgatan 15

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår: 2018

På Tellusgatan 15 erbjuds nu möjligheten att förvärva ett av dem mest spännande radhusen som marknaden har att erbjuda. Uppfört under 2018 med slående standard där nuvarande ägare har ägnat mycket tid och pengar åt detaljer och tillval.
Interiört finner Ni här ett boende i tre plan med tre badrum samt upp till fem sovrum. Här ryms den stora familjen. Övre plan innehåller badrum, dressingroom samt en magisk takterrass vilket gör detta till ett attraktivt och efterfrågat boende.
Entréplanet erbjuder en helt unik planlösning där köket har totalrenoverats och väggen har plockats ner för att ljusa upp samtliga ytor – ett mycket bra val! På mellanplanet finner Ni badrum, tre sovrum samt ett fint allrum. Således har ni ett badrum på vardera plan!
Funktionellt boende där man som barnfamilj får plats med allt man önskar.

Utemiljöerna är också dem väldigt trevliga. Njut av solens strålar under eftermiddagen och kvällen på både uteplatsen och takterrassen. Trevlig trädgård för barnen att leka och umgås på. Intill boendet ligger det även en fin lekplats. Bilen parkerar ni i anslutning till entrédörren.

Sammantaget ett unikt boende som måste upplevas på plats.

Kontakta handläggande fastighetsmäklare Carl-Johan Åkesson för ytterligare information och visning.

Karta för Tellusgatan 15

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-6rum-kungsangen-jonkopings-kommun-tellusgatan-15-20388056

Avstånd till vatten: 1300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55462