Utgångspris: 1.700.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tegnérgatan 27

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53 m²
  • Byggår:

På Tegnérgatan 27 i centrala Huskvarna finns denna stilrena tvåa. Lägenheten är belägen högst upp i huset vilket innebär ett ostört läge i huset men även härliga vyer att ta del av.
Invändigt är lägenheten väldigt välplanerad om 53 kvadratmeter med stora fönsterpartier och även takfönster som bjuder på ljusinsläpp. Rymligt och luftigt vardagsrum med ett härligt ljusflöde, här ifårn nås balkongen som vetter mot norr. Det innebär soltimmar både på morgonen och kvällen. Utöver soltimmarna så är utsikten otroligt härlig, ett glittrande Vättern några hundra meter ifrån lägenheten. Köket ger ett stilrent intryck med ramluckor och plats för ett matbord för 4 personer. Väldisponerat sovrum samt ett helkaklat badrum.
För dig som ställer krav på goda förvaringsutrymmen så är denna lägenheten helt perfekt. Utöver tre förråd i källaren finns en klädkammare i lägenheten samt två kattvindar.

Stabil och välskött bostadsrättsförening med flertalet renoveringar utförda. Låg belåning innebär också en trygghet för framtiden. I månadsavgiften om 3 093 ingår värme, vatten och tv.

Här bor du med närhet till flera matvarubutiker, vårdcentral, populära Central Bageriet och Huskvarna centrums breda utbud. Det centrala läget innebär också att kommunikationerna är väldigt goda, från närliggande hållplats avgår bland annat stamlinjen. För dig som uppskattar naturen finns, förutom Mjölkafållan, många trivsamma promenadstråk i området. Njut av både skogs- och sjölivet, nära finns både Vätterns promenadslinga och IKHP för motion och rekreation!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!
Magdalena Stoor – 0708 44 66 48.

Karta för Tegnérgatan 27

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-huskvarna-jonkopings-kommun-tegnergatan-27-21205447

Avstånd till vatten: 250

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56132