Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tegelbruksgatan 10C

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 36 m²
  • Byggår: 1946

Välkommen till denna trevliga lägenhet om 36 kvadratmeter i en mycket välskött förening med låg belåning och med många renoveringar i bagaget!

Lägenheten är belägen på andra våningen i huset med minimal insyn, rikligt ljusinsläpp och fina vyer mot Liljeholmsparken. Välskötta kvadratmeter med en funktionell planlösning. Goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Välkomnande öppen hall, luftigt vardagsrum samt ett stilrent och modernt kök med utsikt mot parken. Lägenheten bjuder även på en stor inglasad balkong i söderläge!

Närheten till Vättern möjliggör att ta solstolen under armen och packa med dig handduken för att gå ner till beachen för en härlig och solig dag. Avståndet är bara ett par hundra meter när du längtar efter sand mellan tårna.

Det perfekta boendet för dig som ska studera på lagom avstånd från Högskolan/Jönköping University (JU). Cykelvägen tar dig till skolan på bara ett par minuter. När shoppingandan faller på har du farligt nära till köpcentret Asecs som bjuder ett rikligt shoppingutbud. Goda kommunikationer precis utanför dörren tar dig från A-B och serviceutbud finns på kort avstånd.

Området Liljeholmen är eftertraktat och beläget med närhet till grönskande Liljeholmsparken. Perfekt för avkoppling, promenader och lek med barnen. I närområdet finns matbutik, pizzeria, goda kommunikationer och mer därtill. Vätterstranden bjuder vackra naturupplevelser året om.

Välkommen till en ljus drömlägenhet på populär Liljeholmsadress!

Karta för Tegelbruksgatan 10C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-tegelbruksgatan-10c-21333853

Avstånd till vatten: 250

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55450