Utgångspris: 690 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tallvägen 14

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 48,1 m²
  • Byggår:

Nu kan vi presentera en snyggt renoverad och välplanerad enrummare på Tallvägen 14! Här finns allt man behöver för att trivas och bo bekvämt.

Bostaden erbjuder stilrena och enhetliga ytskikt vilket gör det lätt för en ny köpare att flytta in och trivas från dag ett. Det snygga köket är både stilfullt och funktionellt, med gott om förvaringsutrymme och plats för en matgrupp om så önskas. Vardagsrummet erbjuder en generös yta och blir den självklara platsen att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet nås den härliga och insynsskyddade inglasade balkongen med skjutpartier som blir en naturlig förlängning utav vardagsrummet. Ett extra plus är alkoven som är ett perfekt utrymme som kan möbleras som sovrum. Dessutom erbjuder bostaden gott om garderobsförvaring.

Föreningen är stabil och har en god ekonomi. I föreningens hus och omgivningar finns bl a tvättstugor med torkrum, förråd, cykelrum, övernattningslägenhet och parkeringsplatser. Placeringen är på lagom gångavstånd till skolor, livsmedelsaffärer och centrum.

En perfekt första lägenhet eller en yteffektiv bostad om man inte vill bo så stort men bekvämt! Dessutom till låg månadsavgift! Varmt välkommen boka plats till visningen!

Karta för Tallvägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-sodertorn-oskarshamns-kommun-tallvagen-14-21361055

Avstånd till vatten: 1300

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: