Utgångspris: 3 295 000 kr

Beskrivning av Villa Tallstigen 1

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 134 m²
  • Byggår: 1987

Välkomna till Tovrida Udde där din dröm om ett lugnt liv på landet kan gå i uppfyllelse!

Från altanen kan du se ner mot sjön och du har naturen tätt inpå husknuten med rådjur som skymtar förbi, ekorrar i träden och kantareller, blåbär och lingon bara några kliv från huset.
Från trädgården går en liten stig ner till sjön där det finns möjlighet att bygga sin egen brygga/båtplats. En kort promenad från huset finns annars den allmänna badplatsen med brygga, båt, grillplats samt boulebana.
Här finner du helt enkelt lugnet och tystnaden efter en stressig dag. Tovrida ligger knappt fem minuter från Lekeryd med en stor matbutik, pizzeria och bensinmack. Här finns även förskolor, Lekerydsskolan (F-6) och ett levande föreningsliv med bland annat fotboll, scout och innebandy.
Bostadshuset är väl omhändertaget och nuvarande ägare har bott permanent under flertal år. Huset är besiktigat och av de få anmärkningar som fanns har flertalet åtgärdats. Här finns sovrum, allrum och kök samt helkaklat badrum
Mellanstugan på tomten är också i gott skick och lämpar sig väl för uthyrning för lite extra inkomst, då den både innehåller toalett/dusch och ett pentry med liten kyl och frysfack. Annars passar det utmärkt för tonårsbarn eller för gäster då man får ett eget utrymme.

På tomten finns även ett stort dubbelgarage med automatiska portar. Här finns plats för både bil & båt om man så önskar. Även en mindre gäststuga/ förråd finns också samt en redskapsbod och ett litet växthus.

Kontakta mäklare för mer information.

Karta för Tallstigen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-tovrida-jonkopings-kommun-tallstigen-1-20962721

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56196