Utgångspris: 3 950 000 kr

Beskrivning av Villa Tallrisvägen 11

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 184 m²
  • Byggår: 1959

Här står verkligen läget i fokus! Här erbjuds ett rymligt hus med en fantastisk tomt. Villan besitter oanade möjligheter att vidareutveckla och anpassa efter nästa ägares tycke och smak. Fastigheten har varit i familjens ägor ända sedan 60-talet och har löpande omhändertagits och uppdaterats. Detta ger er en trygg plattform att starta ert husliv på med full transparens och insyn i fastighetens förflutna. En sällsynt möjlighet. Bland annat byttes taket under 2013 och fjärrvärme drogs in 2007.

Huset har en soutterräng-del med hobbyrum, två sovrum, förråd, pannrum, tvättstuga och matkällare samt en verkstad som nås från trädgården. På övervåningen finner vi gott om sociala utrymmen men också ytor som skulle kunna ge utrymme för2-3 sovrum. I trädgården väntar bland annat hallon- och vinbärsbuskar som samsas i trädgårdslandet, syrenberså, och för att inte glömma bort det stora vackra körsbärsträdet som blomstrar något fantastiskt under våren. Lägg där till ett stort antal äppelträd som levererar stora mängder god frukt under hösten.

Tallrisvägen 11 ligger endast ett stenkast ifrån Ljungarumsskolan (F-9), gångavstånd till Kättilstorp golfbana och inte minst med nära cykelavstånd till Jönköping. Busskommunikationerna är exceptionella – med huvudlinjen (1) som går med täta avgångar från busshållplatsen som ligger knappa 100 meter bort. Som boende på det här området har du dessutom smidig access till E4 och Torsvik. Här kan hela familjen känna tryggheten med att bo centralt och naturnära, samtidigt som ni har bekvämt avstånd till Jönköpings alla bekvämligheter. I närheten finner vi även matbutiker, fina naturomgivningar och inte minst ett familjärt grannskap.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

Karta för Tallrisvägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-gamla-raslatt-jonkopings-kommun-tallrisvagen-11-21364814

Avstånd till vatten: 1600

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55339