Utgångspris: 5.900.000 kr

Beskrivning av Villa Swedenborgsgatan 29

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 207 m²
  • Byggår: 1959

Långt upp på Berget, närmare bestämt på Swedenborgsgatan 29, finns ett såväl fint som spännande hus som nu blir till salu. Huset är med sina drygt 200 kvadratmeter stort och det bjuder på såväl härliga sällskapsytor som mer lugna miljöer att dra sig tillbaka till. Nuvarande ägare har bott här många år och under dessa år vårdat sitt hus väl. Bland annat har det byts fönster, takets har lagts om och det har dränerats. Dessutom har man precis satt in en ny bergvärmepump. Framsidan är pampig med en stor garageuppfart samt mur mot trädgården. Baksidan är mer privat och vänd åt väster, det som erbjuds här är ett riktigt fint kvällssolsläge. Även den fina ”Bymarksutsikten” får man, både från balkongen på framsidan och inifrån huset. Ja, här får man sol från morgonkaffet på framsidans balkong ända tills den sena kvällssolen.

Husets insida är rik på såväl rymd som ljus och dessutom är planlösningen praktisk men också intressant och lätt att utveckla vidare efter just de behov du har. Ett stort plus i kanten är att garaget är inbyggt i huset, det blir smidigare så. På entréplanet finns (förutom garage) ett stort allrum, ett sovrum, dusch med bastu och förråd. En plats i huset som med lite modifiering faktiskt också kan gå att hyra ut.

En trappa upp öppnar huset upp sig och blir än mer socialt. Här finns ett stort vardagsrum med fönster mot trädgården, en matplats där utsikten över Vättern tar över och ett fint HTH kök öppet mot både biblioteket och matplatsen. Runt om finns tre rejäla sovrum och ett fint badrum. I varje sovrum finns garderober som tillsammans med en klädkammare ser till att det finns stuvutrymme så det räcker och blir över även på det här våningsplanet.

Det här är ett rymligt hus där ljuset tillåts ståla fritt, ett hus där familjen kan frodas och där utemiljön bistår med gott om plats för både samvaro och lek. Det fördelaktiga läget gör att man får både kvällssol och utsikt, inte något alla hus på Bymarken kan erbjuda.

Att bo på Bymarken betyder att man är stadsbo. Centralt men ändå lite vid sidan av. Här har man nära till naturen, stan, skolor, dagis, butiker och transportkommunikation. Med cykel så trampar du enkelt och snabbt in till stan på några minuter. Uppförsbacken på hemvägen gör att det kan ta några minuter extra men det är lätt värt det när du väl är framme, hemlängtan ger vind i ryggen.

Varmt välkommen att höra av dig för mera information.

Karta för Swedenborgsgatan 29

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-bymarken-jonkopings-kommun-swedenborgsgatan-29-21276457

Avstånd till vatten: 500

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55448