Utgångspris: 1 375 000 kr

Beskrivning av Villa Sveagränd 8

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 150 m²
  • Byggår: 1973

Välkomna till denna härliga bostad med en underbar tomt där ni kan njuta av trädgårdstider och trevliga utomhusstunder. Med ett garage för bekväm parkering och en uteplats för sommarkvällar är detta hemmet för er som vill ha ett skönt och lugnt familjehem.

Det här huset erbjuder 150 kvadratmeter boyta, vilket ger gott om plats för familjen att trivas och växa. Välplanerad planlösning med två våningar. På entréplan finns ett nyare kök med modern färgsättning och i direkt anslutning har vi också plats för ett större matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget i storlek, där alla i familjen kan samlas och umgås. Härifrån har vi utgång till en trevlig inglasad altan, med underbart ljusinsläpp. Ett större badrum, mindre WC samt en tvättstuga på detta plan gör boendet riktigt bekvämt. Bostadens sovrum är stora till storleken, och idag finns det fyra stycken. Vill man kan man enkelt förändra detta till fem stycken som det en gång tidigare varit.
Utomhus bjuder denna trädgård in till avkoppling. Här kan ni njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med nära och kära. Med närhet till vacker natur och grönområden kan ni ta sköna promenader.

Välkomna till ett hus där ni kan skapa minnen för livet – Boka in er på visning!

Kontakta ansvarig mäklare för mera information – Välkomna!
Dragutin Miljevic
070-576 73 14

”Fastigheten är besiktad med ”dolda fel försäkring”

Karta för Sveagränd 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gislaveds-kommun-sveagrand-8-21349940

Avstånd till vatten: 250

  • Gislaveds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33234