Utgångspris: 1 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Svarvarvägen 6C

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 104,5 m²
  • Byggår: 1980

Drömmer du om att bo i ett område som kombinerar naturens lugn med vardagens bekvämligheter? Nu har du chansen att förvärva en välplanerad och eftertraktad fyra i omåttligt populära Brf HSB Storklas i Lindsdal. Denna bostad erbjuder inte bara ett rymligt och välkomnande hem, utan också en fantastisk gemenskap och närhet till allt du behöver i din vardag.

När du kliver in på den väl tilltagna entrébalkongen, möts du av morgonsolen och en trevlig utsikt över föreningens charmiga kvarter. Invändigt bjuds du på en smart planerad fyrarumslägenhet med fönster i två väderstreck, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär över de generösa 104,5 kvadratmeterna.

Lägenhetens tre sovrum är strategiskt placerade i varsin ände av bostaden, vilket ger en känsla av avskildhet och ro. Ett tidigare klädkammare har förvandlats till ett praktiskt arbetsutrymme, perfekt för hemmakontoret, men kan lätt återställas till klädkammare vid behov. Bostaden har två fräscha badrum, båda med dusch och det ena totalrenoverades så sent som 2020.

Köket är modernt och välutrustat, med gott om plats för ett stort matbord framför de stora fönstren som släpper in massor av ljus utan insyn. Det rymliga sällskapsrummet erbjuder gott om utrymme för både soffgrupp och matplats, och leder vidare till den stora inglasade balkongen. Här kan du njuta av allt från morgonkaffet till en härlig kvällsmiddag. Du har möjlighet att inreda med matbord och loungeset eller vad som passar dig bäst, valmöjligheterna är många.

Läget på Svarvarvägen är perfekt för dig som vill ha naturen som granne men ändå ha nära till allt. Här finns en välsorterad matbutik, apotek, förskola/skola och gym på bekvämt avstånd. Den aktiva och välskötta HSB-föreningen erbjuder två lekplatser, fotbollsplan, boulebana, uthyrningslokal, övernattningslägenhet, tvättstugor, bastu, garage och parkeringsplatser samt kolonilotter för dig med gröna fingrar. Dessutom är det bara någon minut till bussen, som går var tionde minut in till Kalmar på vardagar.

Varmt välkommen på visning.

Karta för Svarvarvägen 6C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-lindsdal-kalmar-kommun-svarvarvagen-6c-21345696

Avstånd till vatten: 1900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39365