Utgångspris: 1 275 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Svarvarvägen 10H

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 82 m²
  • Byggår: 1980

I den eftertraktade och populära föreningen HSB Brf Storklas finns nu chansen att förvärva denna välplanerade trerummare om 82 kvadratmeter. Trivsamt belägen på andra våningen med ostört gavelläge och fönster i två vädersteck skapas en alltigenom luftig atmosfär med ett fint naturligt ljusinsläpp. Tillsammans med den enhetliga och smakfulla interiören skapas ett hem att trivas i.

Trappan leder dig upp till entrén med trivsam balkong som ger plats för större möblemang för att avnjuta eftermiddags- och kvällskaffe i solen. Du välkomnas in i den ljusa hallen som bjuder på utmärkt förvaring i garderober och rymlig klädkammare. Direkt till höger finns köket praktiskt beläget, vilket är stilrent renoverat med vitvaror från 2023, perfekt för att slänga ihop en middag till nära och kära. I köket finns dessutom en matplats vid det stora fönsterpartiet med vacker vy ut mot balkongen och föreningens innergård. Från såväl kök som hall når du det tilltagna vardagsrummet som ger plats för större möblemang. Härifrån når du dessutom den inglasade balkongen som bjuder på förmiddagssol och som fungerar som ett extra rum under sommarhalvårets alla varma månader. Därtill erbjuds två rymliga och lättmöblerade sovrum samt ett stort badrum med egna tvättmöjligheter.

På Svarvarvägen 10H bor du i en stabil förening med härlig gemenskap och välskötta innergårdar med fin lekplats, möjlighet till odlingslotter och flertalet sittplatser samtidigt som du bor med närhet till allt som vardagen kräver. Omgiven av vacker grönska och lummiga promenadstråk samt närhet till bra service kommer göra det enkelt att trivas från första stund. På bekvämt avstånd finns förskolor/skolor, välsorterad livsmedelsbutik, frisör, apotek, bibliotek, pizzeria, tandläkare, gym, sporthall och annan service. I området finns dessutom bra bussförbindelser som gör att du på ett smidigt sätt tar dig in till city.

Karta för Svarvarvägen 10H

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-lindsdal-kalmar-kommun-svarvarvagen-10h-21363180

Avstånd till vatten: 2000

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39365