Utgångspris: 6.995.000 kr

Beskrivning av Villa Svansö 21

  • Antal rum:
  • Storlek: 270 m²
  • Byggår: 1953

Välkommen till Svansö. Ett helt makalöst ställe utanför Bottnaryd, knappa halvtimmen från centrala Jönköping. Här har vi fått förmånen att hitta en ny ägare till ett riktigt drömställe. Vem skulle inte vilja bo på landet, vid en sjö. med egen brygga, där man kan gå ner o ta morgondoppet vid egna bryggan. Ta båten ut och fixa några abborrar till middagen. Klyscha, men här investerar man verkligen i livskvalitet. Strandfastigheter av den här digniteten kommer sällan ut på öppna marknaden utan stannar oftast i familjen. Så ta chansen och kom och titta på något som slår det mesta. Dessutom beläget inom bekvämt avstånd från både Jönköping, Ulricehamn, Falköping och Mullsjö.

På den nästan 6000kvm stora strandtomten har nuvarande ägare under de senaste 20-tal åren skapat sitt drömställe. Huset mäter hela 270 välplanerade kvadratmeter. Erbjuder mycket generösa sociala ytor. Vardagsrummet, matsalen i fil med sin vackra utsikt mot sjön är magiskt. Det vackra golvet i öländsk kalksten likaså. Det stora köket är byggt med tanke på matlagning och umgänge. påkostad maskinpark från bl.a Gaggenau och Kitchen Aid. Den övre våningen är tillbyggd i början på 2000-talet. Hela huset har varsamt renoverats och tagit hand om. Här är det mesta gjort. Lägg därtill en mycket låg driftkostnad. Husets förbrukning har inte varit högre än ca 18 000 kWh/år. Från det kan man dessutom dra av att jordvärmepumpen är helt nyinstallerad plus en ny solcellsanläggning som förväntas ge ca 11000 kWh.

På den stora tomten med sina böljande gräsytor ner mot vattnet finns massor med möjligheter till uteplatser för att hitta sol och skugga, grillplatser vid sjön. Skogsbryn med egna kantareller och bär. För den som vill odla finna många möjligheter och det lilla pumphuset har även fått tjänstgöra som en jordkällare för grönsaker mm. Gårdshuset tjänstgör idag som jakt och fiskerum. Här kan även hundarna från hundgården komma in och värma sig. Uthuset kan ju även bli en trevlig gäststuga eller annan hobbyverksamhet. Värms med en nyinstallerad värmepump.

Ord och fina bilder kan aldrig göra Svansö 21 rättvisa. Så kom och se denna fina fastighet i verkligeheten.

Välkommen Hem!

Karta för Svansö 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-270m2-bottnaryd-jonkopings-kommun-svanso-21-21277714

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56596