Utgångspris: 1 500 000 kr

Beskrivning av Villa Svänggatan 6

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 130 m²
  • Byggår: 1958

Välkommen till denna spännande villa i Bodafors! Här har du en unik möjlighet att äga ett hem med dubbla lägenheter, vilket passar perfekt för den stora familjen, familjer med tonåringar som söker sitt eget utrymme. På två plan plus källare finns generöst med plats för hela familjen att trivas. Genom att bo i ena lägenheten och hyra ut den andra öppnas möjligheterna för extra intäkter och flexibilitet. Upplev den perfekta kombinationen av modern komfort och charmig elegans i denna unika villa.
Villan är belagd på en generös tomt som erbjuder utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Den har också en härlig uteplats där du kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen.
Interiören i villan är vacker och välplanerad. Ljusa rum med härliga golv utav kvalitativa materia med en fin finish ger en modern och sofistikerad känsla. Fiber och fjärrvärme är några av angelägenheterna.

Tomtens läge i Bodafors är en annan av dess stora fördelar. Bodafors är en lugn och vacker ort med närhet till natur och utomhusaktiviteter. I Bodafors finns matbutik, postutlämning, skolor, pizzeria och andra kommunikationer.
Dessutom har orten bra vägar till närliggande städer, såsom Nässjö, Vetlanda och Sävsjö, där du kan hitta allt från shopping och restauranger till kultur och nöjen.

Varmt välkommen till Svänggatan 6 i Bodafors
Vid intresse kontakta mäklare Daniel Samuelsson-Friberg
Tel. 070-875 15 33
Mail. [email protected]

Karta för Svänggatan 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bodafors-nassjo-kommun-svanggatan-6-21318906

Avstånd till vatten: 1800

  • Nässjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57161