Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Svampvägen 7

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 57 m²
  • Byggår: 1971

Låt oss presentera det perfekta boendet för den som vill njuta av det havsnära och goda livet! Huset har genomgått en totalrenovering med stor omsorg och resultatet är ett smakfullt och moderniserat boende som strålar av harmoni. Bostaden kan användas som permanentboende eller som ett fritidsboende, alltså fritt fram att välja vad som passar din livsstil bäst. Bostadens öppna planlösning och de enhetliga golven ger en rymlig och ljus känsla i hela hemmet. Det öppna köket blir den perfekta platsen för att duka upp buffén på eller som häng för fördrinken. Här erbjuds det också ett otroligt snyggt, nyrenoverat och lyxigt badrum med kakel och klinker som ger en härlig hotellkänsla. Två sovrum, i bra storlek, med mysiga heltäckningsmattor finns i bostadshuset. Här kan man även njuta av mysiga grillkvällar i goda vänners lag på altandäcket.

Ett väldigt stort plus är att det finns två gästhus på tomten. Det är perfekt för den som vill ha plats när familj och vänner kommer på besök. Det ena gästhuset har även detta genomgått en stor renovering med enhetliga och ljusa ytskikt. Huset är inrett med ett mindre kök och ett badrum med tvättmaskin. Utanför gästhuset finns ett altandäck som gästerna kan njuta på. Det andra gästhuset är mindre till storlek och kan användas som ett gästrum, kontor eller varför inte som ett hobbyrum.

När det kommer till tomten så har vi cirka 1 892 kvadratmeter att tillgå! Det är perfekt för dig som vill ha utrymme för barn att leka på eller för dig som vill ha en stor trädgård där du kan odla. När det gäller aktiviteter finns det inget mer att önska! I närheten ligger kanotklubben och båtplatser samt tillgång till en egen båtplats i Gloviken som bara är ett stenkast bort. Du kan med andra ord njuta av din favoritaktivitet i vattnet eller på land.

Stångehamn är ett bostads- och sommarstugeområde beläget i en härlig miljö som är nära hav och natur. Här finns flera badställen för sköna bad och även möjlighet till båtplats. Vid Åsvallesund finns Oskarshamns kanotklubb där man kan hyra kajak, kanadensare eller vara med på någon av klubbens aktiviteter. Ett mindre centrum med bl a livsmedelsaffär finns i Kristineberg där även vårdcentral, barnomsorg och skola finns.

Varmt välkommen att uppleva denna fantastiska och havsnära pärla på plats, anmäl din plats till visningen!

Karta för Svampvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-3rum-stangehamn-oskarshamns-kommun-svampvagen-7-21363734

Avstånd till vatten: 200

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: