Utgångspris: 5 635 000 kr

Beskrivning av Villa Styrmans väg 7

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 178 m²
  • Byggår: 2017

Upplev en exklusiv familjevilla som inkapslar det bästa av modern elegans och varm gemenskap, färdigställd 2017 och vackert belägen i det eftertraktade området Norraby. Varje detalj i denna villa har noggrant utformats för att skapa en harmonisk känsla där familj och vänner kan trivas.

När du stiger in på entréplanet möts du av en ljus och välkomnande hall. Det rymliga köket från Ballingslöv är fullt utrustat med en inbjudande köksö och en vacker stenbänkskiva från Silestone. Köket smälter samman med allrummet och ger en öppen och inbjudande atmosfär med generösa sällskapsytor. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en känsla av sammanhang med trädgården utanför. Hela golvytan pryds av en enhetlig mattlackad ekparkett från Khärs. På detta plan finns också ett sovrum med tillhörande klädkammare, en stilren helkaklad WC/Dusch och en praktisk groventré med tvättstuga.

På övre våningen välkomnas du av ett luftigt allrum med en imponerande takhöjd som skapar en härlig känsla av rymd. Takets vackra konstruktion återspeglas i samtliga rum på detta plan och ger huset dess unika charm. Med väldisponerad yta ges här fyra sovrum, varav ett master bedroom som är utrustat med en praktisk klädkammare. Det angränsande badrummet är smakfullt inrett och inkluderar både dusch och badkar för ultimat avkoppling.

Trädgården är en oas av möjligheter, redo att uppfylla dina trädgårdsdrömmar. Den erbjuder gott om utrymme för barnens lek och för egna odlingar. Stort altandäck med härlig pergola och utrymme för både matbord, loungemöbler och solsängar. Perfekta platsen för grillkvällar med familjen. Här njuter du av lugnet med oslagbar närhet till skog och sjö!

Till fastigheten ingår även båtplats, så du enkelt tar dig ut till allt vad sjön Sommen har att erbjuda.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

Karta för Styrmans väg 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-norraby-tranas-kommun-styrmans-vag-7-21279333

Avstånd till vatten: 250

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57343