Utgångspris: 4.195.000 kr

Beskrivning av Villa Styckjunkargatan 21

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 150 m²
  • Byggår: 1981

Välkommen till detta fantastiska enplanshus med en attraktiv hörntomt! Här finner du en perfekt kombination av vackra utemiljöer, modern standard och generösa sällskapsytor. Ett välvårdat hus som håller mycket fint skick! Här är de flesta ytskikt renoverade och huset håller genomgående uppdaterad och modern standard.

Vi möts av en rymlig och ljus atmosfär som genomsyrar varje rum. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och skapar en trivsam miljö för umgänge och sociala tillställningar. De stora sällskapsytorna i kombination med enastående utemiljöer är verkligen inbjudande och gör plats för många. Utemiljöerna kring detta hus särskiljer sig verkligen.

Den stora hörntomten erbjuder gott om plats för trädgårdsaktiviteter, lek och avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar på den välkomnande altanen eller koppla av med ett härligt bad på kvällarna. Tomten är skyddad och väldigt privat med insynsskyddad altan, stensättning och stor gräsmatta. En lättskött tomt med ett många soltimmar.

Utöver den moderna standarden har huset tekniska kvalitéer som står ut med bland annat inbyggt ljudsystem. Läget är även mycket attraktivt med närhet till fina naturmiljöer, barnomsorg och idrottsplatser. Ett lugnt kvarter med uppskattat grannskap. Välkommen till ett fint hus med fantastisk tomt, kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka visning!

Karta för Styckjunkargatan 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-barnarp-jonkopings-kommun-styckjunkargatan-21-20737215

Avstånd till vatten: 850

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55632