Utgångspris: 1.895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sturegatan 9A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 42,5 m²
  • Byggår: 1927

Varmt välkomna till denna välplanerade bostad, belägen på andra våningen med balkong mot gården och i stabil förening med mycket god ekonomi. Nära allt men ändå lite pittoreskt och mysigt. Här finns den gamla charmen bevarad och bostaden har fräscha ytor samt kvadratmeterna precis där man vill ha dem!
Praktiskt kök i vinkel i stilrent ljusa luckor och gott om arbetsyta. Här har man plats för ett frukostbord och önskas det större middagsbjudningar är vardagsrummet perfekt för det ändamålet! Bostaden är registrerad som 1,5 rok men nyttjas idag som en 2 rok. Skönt att kunna skärma av och stänga om sig i ”sovrummet”.

Perfekt för studenten, pendlaren eller paret! Här bor man billigt och med kort promenadavstånd till Högskolan, City och Jönköpings vackra sjöar. Kasta upp solstolen och trampa ner till Vättern eller varför inte ta på joggingskorna och bege dig till Stadsparken för en tur? Avståndet till Jönköpings sprakande utbud av restaurangliv och caféer är inte mer än en kort promenad. Är man student och ska studera på Universitetet kan du knappast bo närmre!

Torpa anses vara Jönköpings mest populära bostadsområde och det är inte svårt att förstå varför, här finns allt man kan önska! Restauranger, blomsterbutiker, skräddare, caféer, parker och matvarubutiker ett tiotal meter bort.


Varmt välkommen hem till ditt nya boende på underbara Sturegatan 9A som bjuder något alldeles extra och som bara måste upplevas på plats.

Bokning av privat visning sker till ansvarig mäklare – Amanda Emme eller Amelie Sjöbring Cimen.


Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Sturegatan 9A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-torpa-jonkopings-kommun-sturegatan-9a-21276145

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55336