Utgångspris: 3 200 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Strömgatan 5C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 113 m²
  • Byggår: 1880

Upptäck denna förtrollande våning på Strömgatan 5C, korsningen Strömgatan – Kaggensgatan, med det kända vattentornet och den charmiga kanalen runt hörnet. Bo i en underbar lägenhet i ett 1800-talshus med bevarad karaktär och ljus från tre håll som skapar en fantastisk atmosfär.

Njut av en vacker bostad mitt på Kvarnholmen med kakelugnar och en unik planlösning. Här finns vackra golv och fräscha ytskikt, stora fönster med fönsterbrädor i Ölandssten och sociala ytor i varje rum. Och har du drömt om en walk-in-closet, så kan din dröm gå i uppfyllelse!

Gå genom grindarna på Strömgatan. Redan när du kliver in i entrén erbjuds du rymliga garderober att förvara kläder i. I lägenheten möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Ljuset strömmar in genom tre fönster i hallens passage som leder till en charmig gäst-WC med 1800-tals karaktär och det stora sovrummet.

Framför dig ligger Tibroköket med väl utvalda vitvaror och en bänkskiva i Ölandssten Här finns plats för familjen att samlas.

I det stora sovrummet finns en kakelugn medan det andra sovrummet har en vacker utsikt över Kalmars huvudgata och vattentornet. Intill det sovrummet finns en anslutande walk-in-closet färdig att nyttjas med en lyxig heltäckningsmatta att kliva på. Vägg i vägg ligger ett stort helkaklat badrum med golvvärme som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, duschhörna med takdusch och handdukshängare.

Ytan som för närvarande är inredd som en walk- in- closet kan förstås också användas som kontor, sovrum eller kreativt utrymme. Vardagsrummet, hjärtat av lägenheten, erbjuder plats för både soffa och matbord. Här kan du njuta av härliga kvällar framför den vackra kakelugnen.

Utöver alla fördelar av att bo på Strömgatan, blir du även medlem i en välskött förening med värme och vatten inkluderat i avgiften. Föreningen erbjuder även en mysig innergård, cykelförråd, gym, bibliotek och en gästlägenhet. Här befinner du dig mitt i vår vackra stads fulla utbud av nöje, kultur, shopping och restauranger. Lockande godisbutiker, konditorier och en välsorterad matbutik trängs i ditt kvarter och du är ett par minuter från flera förstklassiga gymanläggningar. Här kan du leva ett gott liv!

Med en kort promenad når du havet och badplatser. Ett perfekt läge för dig som vill bo i en avspänd och stabil miljö med närhet till både city-fart och lugnt häng på stranden.

Välkommen att besöka denna fantastiska bostad!

Karta för Strömgatan 5C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centralt-kalmar-kommun-stromgatan-5c-21293770

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39248