Utgångspris: 1 890 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Strömgatan 10E

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 45,5 m²
  • Byggår: 2021

Det urbana gårdshuset på Strömgatan är ett av de allra nyaste på hela Kvarnholmen. Det är en ynnest att få bo i ett nytt hus på en anrik och central adress. Tänk privilegiet att se vacker, äldre bebyggelse men själv bo i det nybyggda med modern komfort och välförvaltade kvadratmeter. Här bor du löjligt nära allt. Centralstationen (perfekt för dig som pendlar), universitetet (perfekt för dig som studerar), jobbet (perfekt för dig som arbetar) och så vidare. Just det! Hemköp och Mormors bageri. Du bor med krypavstånd till nygräddade bullar, varje morgon. Gymmet har du i grannhuset!

Interiört imponerar denna lya. Både i längd, bredd och höjd. Generös takhöjd, hög standard och behagligt ljusinsläpp från fönsterpartierna som vetter mot innergården. Förvänta dig exklusiva materialval såsom enstavsparkett från Kährs, kök från Sentens med påkostad maskinpark och läckra glasväggar. Dessutom har säljarens pedantiska ordning och skötsel satt sina spår, eller rättare sagt inga spår alls. Allt är och upplevs nytt, från topp till tå. Höger till vänster. Ditt badrum är påkostat och utrustat med en kombinerad tvätt och tork.

Kök med tillhörande matplats och vardagsrum upplevs som två separat rum trots den delvis öppna planlösningen. Och så var det den väl tilltagna uteplatsen. Den sträcker sig över hela 12 kvadratmeter och är perfekt placerad på hörnan med nosen mot innergården och bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Innergården är något alldeles speciellt. Som en dold oas, mitt i city. Omgiven av gröna sedumtak kan du sitta i det mjuka gräset under gullregnsträdet och koppla av.

Karta för Strömgatan 10E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-kvarnholmen-kalmar-kommun-stromgatan-10e-21146777

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39248