Utgångspris: 1.995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Strömgatan 10B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår:

Med varm hand välkomnas du till Strömgatan 10B på vackra Kvarnholmen. Denna fantastiska tvårummare är belägen i hjärtat av Kalmar och erbjuder en bekväm och modern livsstil med absolut närhet till allt . Lägenheten, som har öppet kök i anslutning till sällskapsrummet genomsyras av högkvalitativa materialval och elegant design. Varje detalj har omsorgsfullt planerats för att skapa en trivsam atmosfär. Huset totalrenoverades 2021 och således är allt som nytt i hela fastigheten, att bo centralast möjligt och i totalt nyskick är både unikt och få förunnnat.

När du kliver in genom dörren välkomnas du av hallen som erbjuder ett trevligt första intryck och smakfullt parkettgolv som sträcker sig genom hela lägenheten. Rakt fram ligger det delvis kaklade badrummet och till vänster det stora sovrummet med bra förvaring. Hemmets 35 kvadratmeter är extremt väplanerade och här nyttjas varje kvadratmeter på absolut bästa sätt. Hemmets hjärta är helt klart den öppna planlösning med kök och sällskapsrum som skapar en social och inbjudande yta för umgänge och avkoppling. Här kan du med gott samvete tillbereda kvällens middag utan att behöva missa de spännande samtalen från soffgruppen. De fina ytskikten ger en känsla av lyx, välkomnande atmosfär och tack vare välplacerade fönster finns genomgående rikt ljusflöde.

Lägenheten har en perfekt placering som ger dig närhet till allt som Kalmar har att erbjuda. Med det centrala läget på Kvarnholmen har du enkelt tillgång till shopping, restauranger, kaféer och kultur. Du kan enkelt promenera till universitet, Kalmar slott, stadens parker och stränder, vilket ger dig möjlighet att njuta av det bästa som staden har att erbjuda.

Karta för Strömgatan 10B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kvarnholmen-kalmar-kommun-stromgatan-10b-20259037

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39248