Utgångspris: 2 725 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Strömgatan 10B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 51,7 m²
  • Byggår: 1880

På Strömgatan 10B finns en bostad med en perfekt placering, belägen mitt i stadens centrum samtidigt som den erbjuder en avskild och lugn miljö. Detta är en väldisponerad tvårummare som utstrålar stor charm. Under det gångna året, 2021, genomgick fastigheten och bostaden en totalrenovering och är nu utrustad med de attribut som ofta efterfrågas.

Hemmets välplanerade kvadratmeter skapar en ljus och rymlig känsla. Alla väggar är målade i ljusa färger och golvet pryds av enstavig parkett från Kährs. Behaglig golvvärme har installerats i samtliga rum och i kök/sällskapsrum pryds taket av spotlights.

Köket, designat av Sentense, har en vacker mörkblå nyans och köksbänken är i marmor. I det vackra burspråket finns gott om plats för en matgrupp för 4-6 personer. Med en öppen planlösning mot köket ligger sällskapsrummet där det finns plats för soffa, TV och eventuellt fler möbler. Samtliga vitvaror är från Electrolux och inkluderar diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys, köksfläkt och varmluftsugn med ångfunktion. Från sällskapsrummet och köket når du den rymliga balkongen som kommer att erbjuda många härliga stunder. På balkongen ryms utemöbler, grill och gröna växter. Här kan du njuta av utsikten över föreningens mysiga innergård, takåsar och det vackra vattentornet.

Sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och sängbord och erbjuder generöst med garderobsutrymme längs en vägg.

Badrummet är helkaklat i en tidlös grå och vit färgsättning. Badrumsutrustningen inkluderar tvättmaskin, tvättställ, badrumsskåp, dusch och golvvärme. Ett fönster i badrummet släpper in dagsljus och frisk luft.

Brf Gesällen är beläget mitt i stadens centrum med närheten till allt centrum har att erbjuda, samtidigt som du bor på en lugn gata. I närheten finns en välsorterad Hemköpbutik och Malkars gym. Bara några gator bort hittar du restauranger, pubar, caféer och shoppingmöjligheter. Föreningen har en trevlig innergård där ett förråd tillhör lägenheten.

Välkommen till ett hem där du kommer trivas och må bra.

Karta för Strömgatan 10B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kvarnholmen-kalmar-kommun-stromgatan-10b-21307778

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39248