Utgångspris: 1 890 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Strömgatan 10B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 1880

Nu hälsar vi dig varmt välkomna till Strömgatan 10B och en fantastik fin tvåa som har en häftig och ytterst tilltalande utsikt över vår vackra stad. Hemmet ligger perfekt, mitt i centrum samtidigt som du bor med ett avskilt och lugnt läge. I denna bostad har 35 kvm placerats på ett exemplariskt och smart sätt. Under 2021 totalrenoverades hela fastigheten och bostaden på både ett smakfullt och funktionellt sätt.

Hela boendet är väldigt välplanerat där de stora fönsterna gör att dagsljuset verkligen får perfekta förutsättningar att nå in. Samtliga väggar är ljusa och dina fötter placeras på en enstavsparkett från Kährs. Hela bostaden bjuder på en behaglig golvvärme.

Det moderna köket är från Sentense och går i en ljus ton och köksbänken är i marmor. Med en öppen planlösning till köksdelen finns ett sällskapsrum där du får plats med soffa, TV, mindre matbord och fler möbler om du önskar det. Samtliga vitvaror är från Electrolux och den maskinella utrustningen består av diskmaskin, induktionshäll, mikrovågsugn, kyl/frys, fläkt och ugn. Från sällskapsrum och kök har du som tidigare nämnts en unik utsikt över takåsar, vacker bebyggelse och det karaktäristika vattentornet.

Sovrummet är rymligt vilket gör att en dubbelsäng och sängbord enkelt får plats. Mot ena väggen finns bra med garderober och rummets fönster vetter ut mot husets framsida.

Badrummet är helkaklat i grått och vitt, tidlöst och snyggt. Utrustningen i badrummet består av tvättmaskin, tvättställ, kommod, badrumsskåp, dusch och skön golvvärme. Badrummet har ett fönster som släpper in dagsljus och frisk luft.

Brf Gesällen ligger mitt i stan med hela centrumutbudet omkring dig men du bor ändå på en lugn gata. Runt knuten ligger en välsorterad Hemköpbutik och Malkars gym. Några gator bort ligger restauranger, pub, caféer och shopping. Till föreningen hör en trivsam innergård. På innegården finns ett förråd som hör till lägenheten.

Väl mött!

Karta för Strömgatan 10B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kvarnholmen-kalmar-kommun-stromgatan-10b-21282235

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39248