Utgångspris: 750 000 kr

Beskrivning av Villa Ström 3

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 169 m²
  • Byggår:

Letar du efter en bostad att sätta din egen touch på? Då borde du ta en titt på detta unika objekt. Här har vi ett charmigt bostadshus med bergvärme och lantlig belägenhet i de vackra omgivningarna norr om Figeholm, Oskarshamn.

Med en boyta på 169 kvadratmeter och hela 2115 kvadratmeter tomt har detta hus definitivt mycket att erbjuda. Belägen i ett lantligt område med närhet till naturen erbjuder detta hus en fridfull tillflyktsort från stadens stress. Den fridfulla atmosfären gör detta hem till den perfekta platsen för avkoppling och lugn. Du kan njuta av frisk luft och vacker natur direkt utanför din dörr. Närområdet erbjuder möjligheter till sköna skogspromenader och gott om utrymme för trädgårdsarbete. Passa på att odla egna grönsaker och njut av lugnet under mysiga grillkvällar i sällskap av familj och vänner.

Denna bostad med sina fem rum och kök är i behov av renovering, vilket ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Här finns stor potential för den som älskar att förvandla renoveringsbehov till sina drömmars hem. – detta är din chans att låta fantasin flöda!

Om du letar efter ett hem där du kan sätta din egen prägel och njuta av lugnet i naturen, då har du hittat rätt. Välkommen att utforska potentialen hos detta hus och låt din kreativitet flöda!

Karta för Ström 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-figeholm-oskarshamns-kommun-strom-3-21350812

Avstånd till vatten: 900

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57295