Utgångspris: 3 990 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Strandvilla 3, Köpingevägen 23

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 53 m²
  • Byggår: 2023

Ert blivande semesterparadis precis intill Sinus och Köpingsviks populära sandstrand! Villan ligger skyddat och soligt med fin havsutsikt över stranden och bryggan. Perfekt läge! Villan har en stilren och modern känsla med naturnära och smakfulla materialval rakt igenom. Takhöjden och ljusinsläppet i allrummet är slående och erbjuder otrolig havsutsikt från hela rummet och loftet. Luft/luftvärmepumpen erbjuder både värme och kyla.

Föreningen innefattar 12 unika strandvillor med ett av Ölands häftigaste läge! Den perfekta platsen att spendera semestern på med mängder av aktiviteter för så väl stora som små precis in på knuten. På bryggan erbjuds live-musik med härlig stämning på after beachen och på den fina badstranden finns gott om plats för lek. På den långgrunda sandstranden samlas både barnfamiljer och livsnjutarna för ett svalkande dopp på en av Ölands absolut bästa stränder.

Utbudet av restauranger, aktiviteter och butiker är mycket bra sommartid och via en cykeltur är ni i Borgholm för ännu generösare utbud. Inom gångavstånd från strandvillan finns padel, minigolf, pizzerior och flertalet butiker. Härliga strövområden med lekplatser till barnen och utegym för de äldre. Norra Öland erbjuder även golf i världsklass och musikupplevelser i Slottsruinen och på pittoreska Kackelstugan.

Strandvillorna kan förmånligt hyras ut under högsäsong för ca 25 000 kr/vecka.

Varmt välkomna att besöka området eller kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

Karta för Strandvilla 3, Köpingevägen 23

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-3rum-kopingsvik-borgholms-kommun-strandvilla-3,-kopingevagen-23-21346088

Avstånd till vatten: 100

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38750