Utgångspris: 4 650 000 kr

Beskrivning av Villa Strandvägen 24

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 160 m²
  • Byggår: 2010

Nu kan vi presentera ett stilsäkert hem med fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster och genomtänkt fönstersättning. Det är ett modernt hem som är väldisponerat med högt i tak och med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en inbjudande känsla. Dessutom är de genomtänkta ytskikten mycket fräscha och man uppskattar samtliga materialval här. Bostaden är mycket smakfullt utrustad och den genomgående höga standarden kommer att bidra till en hög trivsel.

Entrévåningen erbjuder upp till fyra sovrum och ytterligare ett kan skapas i det mysiga loftet som nås från vardagsrummet. Föräldrasovrummet är placerat i direkt anslutning till en tilltalande walk in closet och det största badrummet. Det stora badrummet är inrett med både dusch och badkar samt bastu. Det mindre badrummet har dusch. En egen del med allrum och två sovrum passar bra som barnavdelning. Den magnifika ytan med vardagsrum och kök har en takhöjd på hela fem meter. Här umgås man gärna med familj och vänner.

Från bostaden finns flera utgångar till uteplatser i olika väderstreck och trädgården som erbjuder utmärkta möjligheter till social aktivitet och lek. Uteplatserna med trallgolv och stenläggning med sol från morgon till kväll som kan möblera med både matplats, grill och loungemöbler. På baksidans upphöjda och skyddade uteplats finns ett spabad där man kan njuta av varma bad hela året.

Omgivningarna är något utöver det vanliga! Här kan man njuta av både hav och natur. Vid Havslätts badstrand byggs just nu en ny badbrygga som ska stå klar till sommaren 2024. Här finns också motionsområde med motionsspår och utegym. Med behagligt avstånd nås även barnomsorg, skola och centrum.

Varmt välkomna på visning och uppleva detta smakfulla och inflyttningsklara boende på plats!

Karta för Strandvägen 24

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-kolberga-oskarshamns-kommun-strandvagen-24-21334960

Avstånd till vatten: 150

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: