Utgångspris: 675 000 kr

Beskrivning av Villa Strandgatan 14

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 110 m²
  • Byggår: 1948

Här har jag nöjet att presentera en mycket fridfull och trivsam villa med grönskande tomt i Mariannelund.

Ett mysigt hus i idylliska och lugna omgivningar, ett hus som erbjuder trevlig planlösning och gedigna ytskikt där ägarna har varit väldigt noga med att bevara den gamla charmen och använda tidstypiska material och färger vid renoveringarna. Köket är arbetsvänligt och utrustat med vitvaror av god kvalitet. Från köket når man vardagsrum med härliga sällskapsytor, vackert parkettgolv och charmig och elegant kakelugn. Via trappan, där man nästan känner tidigare ägares fotsteg och historia tar man sig till ovanvåningen. Här erbjuds ytterligare utrymme såsom två sovrum och plats för förvaring. Huset präglas av fina trägolv, speglade trädörrar och tidstypiska sekelskiftesdetaljer.

Till huset hör en stor och rogivande natur- och trädgårdstomt om 1 328 kvm med både planteringar, växter, odlingar samt lek och spring för de mindre barnen.

Det naturnäraläget och det lugna närområdet gör detta till en oslipad pärla. Strandgatan 14 där denna bostad ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och natur men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till affärer, restauranger, förskolor, skolor samt goda kommunikationer.

Med endast 20-30 minuters bilresa till Eksjö, Vimmerby och Hultsfred, har du också närhet till ett brett utbud av aktiviteter och utflyktsmål att utforska. Oavsett om det är kultur, natur eller äventyr du söker, finns det något för alla i närområdet.

Välkommen till ditt nya hem på Strandgatan 14!

Karta för Strandgatan 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-mariannelund-eksjo-kommun-strandgatan-14-21326951

Avstånd till vatten: 1800

  • Eksjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 59898