Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Strandängsgatan 7C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår: 2022

Välkommen Hem till en nyproduktion med faciliteter såsom inomhuspool, bastu och takterrass med 360 graders utsikt. Området och bostaden andas modernitet och lyxig innovation. Här bor du med en genomtänkt planlösning och med absolut närhet till Vätterns vackra skådespel. Här finns promenadstråk och endast 100 meter till Vätterns strandlinje. I Sjöviken erbjuds du det ljuva, lugna livet med ett kort avstånd till Jönköping centrum dit du förutom bil kan ta både cykelvägen eller buss.

Bostaden ligger på andra våning med förtjusande utsikt över grönska och Vättern österut. 2023 var inflyttning i denna moderna och stilrena lägenhet med fullutrustat kök från HTH, helkaklat badrum med tvättpelare.

Föreningen Sjöviken upplevs exklusiv och erbjuder lyxigt poolhus med bastu samt en läcker takterrass.

Byggherren Tosito har tagit fram en räntegaranti för föreningen. Tosito står för föreningens räntekostnad som överstiger 3,5% fram till april 2026. Se dokumentet ”Räntegaranti” för mer info.

Strandängen är ett mycket intressant, spännande område och utvecklas just nu till ett attraktivt bostadsområde med en vision om en hållbar och modern stadsdel. En plats för torghandel, skolor, förskolor, idrottsplats, bageri, restauranger och butiker.

Karta för Strandängsgatan 7C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-strandangen-jonkopings-kommun-strandangsgatan-7c-21318968

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55309