Utgångspris: 3.250.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Strandängsgatan 20

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80 m²
  • Byggår: 2021

80 + 39 KVM – Här bor du högst upp med fritt läge mot Vättern, i det bäst belägna huset på Strandängen. Bostaden erbjuder boyta om 80 kvm och ytterligare 39 kvm i form av en 30 kvm terrass – samt kvm inglasad balkong, belägna i öster/söder.

Välkommen till denna exklusiva trerummare i Strandängen, belägen på det mest eftertraktade läget högst upp i huset. Med en imponerande utsikt över den majestätiska Vättern erbjuder denna bostad en unik kombination av sällsynt invändig standard och imponerande panoramavyer från bostadens alla rum.

Tio minuter på cykel eller fem minuter med bil så är du mitt i stan. I Brf Ängshusen finns fina mervärden för de boende. Lika nära som du har till ett bad i Vättern har du till att bada bastu, högst upp på föreningens fastighet har du som boende tillgång till härlig takterrass och bastu. Lyxiga mervärden som varit väldigt uppskattade.

Idylliska Strandängen med sin natursköna omgivning har länge utgjort en omtyckt plats för avkoppling och återhämtning. Här läggs stor vikt vid att skapa ett område med ett trivsamt lugn och med rätt service för de boende i området. Cykelväg med härlig omgivning längs vattnet tar dig in till stadens centrum på endast tio minuter, och bussarna trafikerar sträckan till City med täta avgångar.

Välkommen till Strandängsgatan 20 och Brf Ängshusen!

Karta för Strandängsgatan 20

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-strandangen-jonkopings-kommun-strandangsgatan-20-21245075

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55309