Utgångspris: 3 200 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Strandängsgatan 20

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80 m²
  • Byggår: 2021

Högst upp på gaveln med en balkong löpandes runt hela lägenheten i sydväst! Det optimala läget för solälskaren och utsikten ner över Vättern blir en läcker bonus. Att bo högst upp är alltid attraktivt och när ni här kan nå den härliga balkongen från såväl kök, vardagsrum och sovrum blir effekten verkligen påtaglig, ett riktigt drömläge.

Lägenheten är trivsamt inredd och smart planerad med lättmöblerade ytor. Kök och badrum i hög standard med modern utrustning. Golvvärme ligger i hela lägenheten och stora fönster som löper ned till golv ger lägenheten karaktär och ett enormt ljusinflöde. Vakna upp till vätterutsikt från sängen, förflytta matplatsen från kök till den inglasade balkongen, njut av den sena kvällssolen, ta tofflorna ner till bad i Vättern ifrån badplatsen som föreningen gjort i ordning, ja ett boende här för onekligen med sig vardagslyx!

Strandängen har med dess natursköna omgivning länge varit en populär plats för rekreation och när nu en hel stadsdel byggs upp här är bevarandet av den naturliga prägeln i fokus samtidigt som infrastruktur och service ska underlätta och berika de boendes vardag. Byggprocessen för gym och Jönköpings största skola är igång och planerna för matbutik och övrig service är långtgående. Idag är Coopbutiken på Vätterslund närmsta handel. Cykelväg längs med vattnet tar dig till centrum på 15 minuter och bussarna går med täta avgångar.

Välkomna till ett naturskönt boende nära stan!

Karta för Strandängsgatan 20

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-strandangen-jonkopings-kommun-strandangsgatan-20-20924355

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55309