Utgångspris: 1.850.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Strågatan 13

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 60,5 m²
  • Byggår: 1959

På femte våningen med utsikt över Jönköping & Vättern saluförs nu en större tvårummare om 60,5 kvm i mycket populär och stabil förening. Varmt välkommen till Strågatan 13!

Här uppe är det minimalt med insyn och tillräckligt högt för att se över Gräshagens takkupor. En genomgående planlösning medför ett fantastiskt ljusflöde, särskilt när den ursprungliga väggen mellan kök & matplats har tagits ner och gett en modernare tappning. Vid entrén möts vi av platsbyggda PAX-garderober med två praktiska spegeldörrar. Komplett kök med profilerade luckor i ljusa toner som utsmyckas av svarta och rostfria detaljer samt matplats intill stort fönsterparti. 2018 renoverades badrummet och året därefter tillkom tvättmaskinen. Förbi den luftiga hallen anträffas ett rymligt vardagsrum med tillhörande balkong i sydvästligt läge.

BRF Fornkullen i Jönköping är en av stans mer stabilare föreningar. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, internet (100/100), telefoni samt bostadsrättstillägget. Större renoveringar som takbyte & fönsterbyte är utförda och även relining av stammarna. Den 30-åriga underhållsplanen ligger till grund för att upprätthålla en byggnadsteknisk framtidssäkerhet. Sammanlagt erbjuds 158st parkeringsplatser via kösystem mot en mindre kostnad á 150kr/mån. Mer information om BRF HSB Fornkullen i Jönköping finns på vår hemsida.

Att vara granne med naturen har sina fördelar och det framgår tydligt av att bo på Gräshagen. Härifrån nås fina motionsspår och friluftsområden som Vattenledningsparken och Odensberg med fantastisk utsikt över Jönköping & Munksjön. I området finns både förskola och grundskola med flertalet lekplatser utspridda samt en mindre livsmedelsbutik för att underlätta vardagspusslet. Linjebuss nr 3 avgår med jämna avgångar via Gräshagens fyra busshållplatser mot Jönköping City. Södra utfarten från Gräshagen tar dig smidigt vidare med bilen ut på Riksväg 40 & E4:an på ett fåtal minuter.

Vill du veta mer om försäljningen, bostaden, föreningen eller området?
Kontakta mig på 0739-44 60 78 alt. [email protected] för att upptäcka fördelarna med just detta hem!

Karta för Strågatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-grashagen-jonkopings-kommun-stragatan-13-21290875

Avstånd till vatten: 1400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55473