Utgångspris: 1 490 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Storgatan 46

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 87 m²
  • Byggår:

NYRENOVERAD MITT I CENTRUM! På Storgatan 46 i centrum finner ni denna nyrenoverade, trevliga och välplanerade lägenhet i absolut toppskick. Med två rymliga sovrum, ett välplanerat vardagsrum, ett helkaklat badrum, modernt kök, inglasad balkong och gästtoalett kommer denna bostad att uppfylla alla dina behov och önskemål.
När du kliver in i hallen möts du utav en ljus och luftig atmosfär, den nyrenoverade interiören är elegant och modern med fina detaljer och högkvalitativa materialval. I vardagsrummet finns gott om plats för att möblera med både matsalsmöbler och soffmöbel. I vardagsrummet är det installerat en AC som ger behaglig temperatur varma dagar. Från vardagsrummet kommer du via fönsterdörr ut till den inglasade balkongen med utsikt över innergården. Det nyrenoverade köket har smakfulla materialval. Här finns en matplats där du kan njuta av härliga middagar.
Lägenheten har två renoverade badrum som är helkaklade och golvvärme. Det stora badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, wc, handfat och dusch.
En av bostadens största fördelar är den inglasade balkongen som blir som ett extra rum som kan nyttjas under hela året.

Bostaden är belägen i centrala Vetlanda vilket gör vardagen smidig och bekväm. Bara en kortare promenad från bostaden finns kommunikationer, butiker och restauranger.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Storgatan 46

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centrum-vetlanda-kommun-storgatan-46-20722515

Avstånd till vatten: 550

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57431