Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Villa Storgatan 43

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 73 m²
  • Byggår: 1909

Välkommen till detta charmiga hem på Storgatan 43 i vackra Bergkvara! Här hittar du en vacker villa och ett unikt gårdshus, båda inbäddade i en idyllisk och naturskön miljö som erbjuder både charm och praktiska möjligheter.

När du anländer till fastigheten, möts du av huvudvillans vackra fasad, omgiven av en grönskande trädgård som inbjuder till avkoppling och odling i mindre skala. Villan är en harmonisk oas där du kan njuta av lugnet och naturen precis utanför dörren.

Interiören i huvudvillan är väl genomtänkt och inbjudande. Ett rymligt sällskapsrum med kamin skapar en mysig atmosfär för familjesammankomster, medan det trevliga köket har plats för ett större matbord. På detta plan finns också två rymliga sovrum och ett fräscht badrum. Övervåningen erbjuder potential för fler sovrum eller en utbyggnad med kupor för att skapa ännu mer utrymme och fantastiska vyer.

Det andra huset på fastigheten som mäter 51 kvm är en riktig pärla med en egen unik karaktär. Det som en gång var ett stall har nu förvandlats till ett modernt gårdshus med en bevarad utvändig panel och en stilfullt renoverad insida. Stora fönster släpper in rikligt med ljus, och väggarna pryds av vacker björkplywood medan golvet är i betong. Här finns stora sociala ytor där navet kommer vara en inbjudande köksö. På bottenvåningen finns ett helkaklat badrum, och på loftet finns ytterligare ytor som kan användas som sovrum eller arbetsrum.

Läget är både fridfullt och praktiskt, med gång- eller cykelavstånd till förskola, skola, mataffär och padelbana. Under sommarens varma dagar kan du enkelt cykla till Kalmarsund för ett uppfriskande dopp, vilket verkligen förhöjer livskvaliteten.

Välkommen till ett hem där varje detalj är utformad för att skapa trivsel och livskvalitet.
På Storgatan 43 i Bergkvara väntar ditt nya kapitel!

Karta för Storgatan 43

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-bergkvara-torsas-kommun-storgatan-43-21351392

Avstånd till vatten: 300

  • Torsås kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38540