Utgångspris: 2 100 000 kr

Beskrivning av Villa Storgatan 1C

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 131 m²
  • Byggår: 1909

På en lummig tomt mitt i Forserum, men ändå lite avskilt, ligger denna charmiga gulklädda villa. Huset, som är drygt hundra år gammalt, har moderniserats och i princip totalrenoverats under nuvarande ägares tid. Allt från värme, fönster, tak och fasad har setts över, liksom kök, badrum och alla ytskikt och mycket mer.
På första plan finns allrum, kök och badrum och en trappa upp två till tre sovrum och ett litet kontor. Utemiljön är härlig och snäppet unik, med en skyddad gård omgiven av grönska, ett litet växthus, sköna altaner och så den lilla ån på baksidan, som förhöjer den natursköna känslan än mer. Här blir som en liten oas på hemmaplan med bara någon minuts promenad till affär åt ett håll, bageriet runt hörnet i ett av grannhuset och via den lilla bron över ån nås stationen på andra hållet.

I samhället finns vardagsservice, skola och förskola och ett rikt föreningsliv. Naturen är nära på alla håll med fina promenadstigar, badplats och små guldkorn i form av små lantbutiker och självplock av på cykelavstånd, bara för att nämna några saker.

Detta hus erbjuder ett modernt, bekvämt och säkert boende med många uppgraderingar och förbättringar som gör det till ett lättskött hem för många år framöver.

Välkommen!

Karta för Storgatan 1C

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-forserum-nassjo-kommun-storgatan-1c-21347887

Avstånd till vatten: 800

  • Nässjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57177