Utgångspris: 3 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Storgatan 16C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår: 1915

Varmt välkomna till denna underbara vindsvåning på Storgatan 16C – en riktig pärla om ni frågar mig! Kanske har ni sneglat upp mot fönsterna och undrat hur våningarna ser ut där inne? Nu är väntan över! Förväntar er något unikt, enligt pappret 90 kvadrat, men det är mycket därtill! Här bor ni helt utan insyn, en generös, nästintill svindlande takhöjd och balkar i taket och en öppen planlösning vid kök och vardagsrum. Häng på in så ska jag presentera bostaden närmare!

Vi knappar in portkoden och tar hissen upp till 5:e våningen! Ta klivet ut i korridoren och känslan är att du befinner dig på ett hotell. Korridorerna är ombonade med mattor, fåtöljer och det finns kaffemaskin att tillgå om man vill ta en kopp på vägen. Redan innanför dörren blir man imponerad. Detta är verkligen något unikt. Bostaden är uppbyggd i olika nivåer, direkt till vänster ligger det rofyllda sovrummet. Till vänster tar du två trappsteg upp och hela bostaden öppnar upp sig ytterligare. I hjärtat av bostaden, nämligen köket, blir det lätt att man samlas runt köksön medans maten tillagas. Vardagsrummet ligger två trappsteg ner och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och inbjudande atmosfär men också möjligheten till umgänge medans middagen tillagas. Det helkaklade badrummet är välutrustat med såväl tvättmaskin som torktumlare, vilket självklart förenklar vardagen.

På Storgatan 16C bor du mitt i smeten men ändå ostört. Ta hissen ner och du finner det stora utbudet av såväl butiker som restauranger. Släng på dig morgonrocken och promenera ner till Kattrumpan och dess vackra badplats för ett dopp när väl du än önskar. Härifrån är du omringad av Kalmarsund och har även nära till Kalmarsundsparken, med ännu en fantastisk badplats, Gamla stan, Kalmar Slott, vackra promenadstråk ner mot Stensö med båthamn och fina motionsslingor.

Detta är verkligen en bostad som måste upplevas!

Karta för Storgatan 16C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kvarnholmen-kalmar-kommun-storgatan-16c-20690256

Avstånd till vatten: 200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39232