Utgångspris: 3 500 000 kr

Beskrivning av Villa Stora vägen 55

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 136 m²
  • Byggår: 1948

Unikt tillfälle att förvärva möjligheternas fastighet, vi presenterar nu Stora vägen 55. Från stenstolparna som leder in till fastigheten kör man fram till den grusade planen framför huset. Här finner du ett bostadshus på 136 kvm, vars totalrenovering 2004 innebar att det nu erbjuder modern komfort i en klassisk och charmig stil. Med bland annat ett nytt tak, ny fasad och nya fönster erbjuder huset ett underhållsfritt boende. Med jordvärme som värmesystem ger det en miljövänlig uppvärmning som sparar på både miljön och kostnaderna.

På insidan av huset möts du av genomgående detaljer som fina parkettgolv, ljusa väggar och höga fönster som släpper in rikligt med ljus under hela dagen. Här finns gott om plats för hela familjen och i det stora vardagsrummet öppnar sig ett rymligt och socialt utrymme som inbjuder till både umgänge och avkoppling. Förutom plats för umgänge erbjuder vardagsrummet även en takhöjd som verkligen imponerar. Huset erbjuder även ett väl tilltaget arbetskök för matälskare, tvättstuga i bra storlek samt med utgång till trädgården, tre sovrum och väldigt goda förvaringsmöjligheter.

Utöver bostadshuset finner du även ett nyrenoverat och otroligt charmigt gårdshus som erbjuder ytterligare möjligheter att bo eller verka på fastigheten. Detta är en perfekt plats för gäster eller kanske en extra inkomst genom uthyrning.

Här finns en trädgård med variation av växter, buskar och fruktträd samt andra blommande träd. Tomten ger möjlighet för den som vill utvecklas med sitt intresse för trädgård och småskalig odling. Här finns även olika uteplatser mot väster där man kan njuta av solens sköna eftermiddagsstrålar. Man kan även omvandla ladan till stall för hästar eller andra boskapsdjur som exempelvis får, höns eller ankor. Skogsbeteshage på 1 ha bredvid ladan är lämpad till bete för djuren. Idag betar fåren där. Fastigheten rymmer en mängd möjligheter för den som vill utnyttja dess potentiella kapacitet som lantlig idyll. Detta är med andra ord en unik plats för den som vill leva ett hållbart och självförsörjande liv.

Sammanfattningsvis är Stora vägen 55 det perfekta boendet för den som vill bo och leva i en lantlig idyll med närhet till naturen, samtidigt som man har all bekvämlighet av att bo i ett modernt hem. Det är svårt att bara beskriva denna dröm med ord, den måste verkligen upplevas på plats. Välkommen att boka tid för visning!

Karta för Stora vägen 55

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bockara-oskarshamns-kommun-stora-vagen-55-20501626

Avstånd till vatten: 900

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: