Utgångspris: 1.950.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stora Frögårdsvägen 14C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 62 m²
  • Byggår: 1985

Nu ges chansen att förverkliga drömmen om ett modernt fritidsboende med alla bekvämligheter som ett nybyggt hem erbjuder. Här får begrepp som havsnära, magiska solnedgångar över Kalmarsund och harmoni en helt ny innebörd – välkommen till Stora Frögårdsvägen 14C beläget endast ett litet stenkast från strandkanten!

Bostadens privata läge är unikt och den oerhört välavvägda planlösningen får hemmets 62 kvadratmeter att upplevas ovanligt rymliga. Interiört bjuds du på ett fullutrustat kök med rostfria vitvaror och gott om plats för middagssällskapet. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och utsikten är magisk, det säger sig själv att trivseln är total. Sovrummen är både i ordentlig storlek och placerade med ett strategiskt läge i hemmet, här finns allt som krävs för en god natts sömn. Gott om förvaringsmöjligheter finns i garderober. Bostadens helkaklade badrum är utrustat med behaglig golvvärme samt tvättmaskin.

På området finns en trevlig restaurang som håller öppet stora delar av året men med mer generösa öppettider under sommarhalvåret. Fantastiska vandrings- och cykelleder i Ölands natur och hela tiden har man nära till vattnet. Stora Frögården ligger precis intill surfarnas och kitesurfarnas paradis. Ta en promenad till Beijershamn i Stora Frö eller ta bilen till Ottenby, båda har ett fantastiskt fågelliv som är väl värda ett besök. Goda uthyrningsmöjligheter finns, för närmare information kring detta vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Karta för Stora Frögårdsvägen 14C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-stora-fro-morbylanga-kommun-stora-frogardsvagen-14c-21283357

Avstånd till vatten: 150

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38660