Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stora Frögårdsvägen 14A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 70 m²
  • Byggår: 2022

Välkommen till denna smakfullt totalrenoverade bostad om 70 kvm, färdigställd under våren och sommaren 2022. Detta unika boende är den enda lägenheten vid Stora Frögården som erbjuder luftkonditionering – en lyx som verkligen uppskattas under de varma öländska sommarnätterna.

Bostaden är belägen på markplan och har en stor terrass som sträcker sig i två väderstreck, vilket ger dig möjlighet att njuta av både dag- och kvällssol. Här kan du ordna mysiga grillkvällar med den tillgängliga gasolgrillen och bekväma utemöbler som ingår.

Inne i bostaden möts du av två rymliga sovrum som erbjuder gott om plats för både avkoppling och förvaring. Det fullt utrustade köket har allt du behöver för att skapa mästerverk i köket, och det stilrena sällskapsrummet med bäddsoffa och matplats bjuder in till trevliga sociala stunder. Det kaklade badrummet är smakfullt inrett och utrustat för din bekvämlighet.

Genom avancerad WiFi-anslutning kan du nu styra golvvärmen i badrummet och luftvärmepumpen med en enkel knapptryckning, var du än befinner dig.

Stora Frögården är en fantastisk anläggning, belägen i den pittoreska byn Stora Frö, mitt i ett av Unescos 15 svenska världsarv. Här har du havet intill och den öländska naturen precis utanför fönstret, vilket gör detta boende perfekt för dig som vill uppleva det bästa av Öland. Byn erbjuder en rofylld miljö med närhet till både stränder och vacker natur, perfekt för såväl lugna promenader som aktiva utomhusaktiviteter.
För dig som älskar vattenaktiviteter ligger Surfers Center Öland i närheten, där du kan hyra och köpa brädor, segel, kites och våtdräkter samt gå kurser i vindsurfing och kitesurfing. Föredrar du landbaserade äventyr är Öland känt för sina vackra landskap och rika möjligheter till vandring och fågelskådning.

Med en månadskostnad på endast 2764 kr, som inkluderar förråd och parkeringsplats, erbjuder denna bostad en fantastisk kombination av bekvämlighet, skönhet och potential. Kom och upptäck ditt nya boende på vackra Öland, där Kalmarsunds stränder och vackra solnedgångar väntar.

Stora uthyrningsmöjligheter finns – för mer information vänligen kontakta mäklaren.

Välkommen hem till Stora Frögården – här är det enkelt att trivas!

Karta för Stora Frögårdsvägen 14A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-stora-fro-morbylanga-kommun-stora-frogardsvagen-14a-21354937

Avstånd till vatten: 150

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38660