Utgångspris: 2.495.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stora Frögårdsvägen 12

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 50,5 m²
  • Byggår: 2022

På Stora Frögårdsvägen 12 saluförs nu denna nyproducerade sommardröm som erbjuder magiska solnedgångar över Kalmarsund och är en mycket bra intäcktskälla tack vare utmärkta uthyrningsmöjligheter. Du som ny ägare till detta hem ska räkna med genomgående hög kvalité, mycket låg boendekostand och en altan med enastående bra utsikt.

Lägenheten som stod klar 2022 känns fortfarande helt ny tack vare kvalitativa materialval och det faktum att säljarna förvaltat hemmet med största varsamhet. De 50,5 kvadratmetrarna fördelas över tre rum och kommer överraska dig positivt då de känns betydligt större än på pappret. Från det att du öppnar ytterdörren uppenbarar sig havsutsikten vilket är få förunnat. Till höger ligger badrummet med smakfullt kakel och tvättmaskin. De båda sovrummen är i utmärkt storlek, lovar god sömn och erbjuder bra förvaring i form av garderober. Knytpunkten i hemmet är utan tvekan sällskapsdelen i öppen planlösning med köket som präglas av rikt ljusflöde tack vare generösa fönster och balkongdörr i glas mot Kalmarsund. Efter hel dag ute på vackra Öland är detta en magisk yta att landa i för att sammla tankar och njuta av en god bit mat. Via rummet nås den stora altanen med utrymme för ett fint utemöblemang.

Fantastiska vandrings- och cykelleder i Ölands natur och hela tiden har man nära till vattnet. Stora Frögården ligger precis intill surfarnas och kitesurfarnas paradis. Ta en promenad till Beijershamn i Stora Frö eller ta bilen till Ottenby, båda har ett fantastiskt fågelliv som är väl värda ett besök.

Karta för Stora Frögårdsvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-stora-fro-morbylanga-kommun-stora-frogardsvagen-12-19890498

Avstånd till vatten: 150

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38660