Utgångspris: 

Beskrivning av Lägenhet Stockrosgatan 9

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 69,5 m²
  • Byggår: 1965

Nu finns äntligen en trea på populära Ekhagen för dig som uppskattar fantastisk utsikt och modern öppen planlösning. Här har nuvarande ägare tagit vara på ljuset och den fantastiska utsikten över Vättern genom att riva väggar och öppna upp rummen till en mer öppen och modern planlösning. Detta gör kök och vardagsrum till en sammansluten yta att umgås på vilket gör det perfekt för härliga middagar med vänner och familj. Njut av fantastiska solnedgångar över Vättern och himlens förändrande färger i alla våra årstider. Bostaden nyttjas idag som en 3,5rok med en avgränsning i det största rummet. Perfekt om ytan behövs till lilla familjen eller om hemmakontoret är ett faktum. Här finns stora möjligheter att nyttja rummen utifrån sina egna behov och smidigt ändra om i livets olika faser. Det största rummet förlängs även av en stor inglasad balkong som bjuder in till lata morgnar med härliga frukostar under sommarhalvåret. Köket är stort och stilrent, relativt nyligen renoverat. Badrummet är från föreningens stambyte och här finns tvättmaskin och ett badkar som plus i kanten.

I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband 100/10 och bostadsrättstillägg.

Bostadsrättsföreningen Jönköpingshus nr 9 är välskött och ekonomiskt väldigt stabil. Förvaltning av eminenta HSB. Här finns även övernattningslägenhet, tvättstuga, bastu, bordtennisrum och föreningslokal.
Lugnt och stillsamt område med närhet till såväl natur som city. En kort promenad till Gilberts konditori ger er nybakat bröd till frukosten och god fika till kaffet. På föreningens välskötta innergård blommar körsbärsträd och här ute finns dessutom möjlighet att sitta och umgås med vänner och familj.

Alla tänkbara bekvämligheter når du via cykel eller promenad såsom; Bondberget, Vätterstranden, livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral, apotek, Asecs mm. Goda kommunikationer från närliggande station tar dig till Jönköping med omnejd.

Välkommen hem!

Karta för Stockrosgatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-jonkoping-jonkopings-kommun-stockrosgatan-9-20929617

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55457