Utgångspris: 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stockholmsvägen 7B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 57,5 m²
  • Byggår: 1948

Med ett omtyckt läge i välskött bostadsrättsförening finner ni detta charmiga hem på attraktiv adress. 57,5 välplanerade kvm där hela lägenheten är optimalt planerad i minsta detalj!

Här – i attraktiva kvarter i centrala Eksjö, med adress Stockholmsvägen 7B ligger denna välplanerade lägenhet med härliga sällskapsutrymmen och välplanerat sovrum. Planlösningen är synnerligen tilltalande med generösa utrymmen för vardag och fest. Dagens önskemål om ett arbetsvänligt kök uppfylls i detta boende då köket både är välplanerat och utrustat med vitvaror av god kvalitet. Vardagsrummet har fri utsikt över närområdet och dess storlek gör att flera möbleringsalternativ står till buds. Precis som samtliga utrymmen i detta smakfulla boende är även sovrummet generöst till storleken och inrymmer förutom dubbelsäng även plats för arbetsplats och förvaring. Till lägenheten hör också ett badrum samt rymlig och inglasad balkong i bästa väderstreck.

Utöver detta är bostaden belägen i Brf Verkmästaren en populär och välskött bostadsrättsförening med mycket stark ekonomi och låg belåning. Föreningen tillhandahåller även för den boende både vindsförråd, källarförråd, tvättstuga, cykelrum samt motionsrum.

Bor du här så har du promenadavstånd till allt som tänkas kan. Du har omedelbar närhet till Eksjös av trevliga restauranger, charmiga affärer, mysiga caféer och spännande butiker – här finns något för alla smakriktningar!

Välkomna på visningen av en bostad som erbjuder allt som man kan önska sig och mer därtill!

Karta för Stockholmsvägen 7B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-eksjo-eksjo-kommun-stockholmsvagen-7b-21310121

Avstånd till vatten: 500

  • Eksjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57534