Utgångspris: 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stockholmsvägen 15I

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 32 m²
  • Byggår: 1962

Välkommen hem!

Nu finns möjligheten att bli ägare till denna charmiga och riktigt trevliga bostad på Stockholmsvägen 15I. Med ett av områdets absolut bästa lägen erbjuds denna välplanerade lägenheten bekvämt belägen i markplan. Det första man möts av är en mysig stenlagd uteplats/altan i bästa solläge direkt utanför entrédörren som inbjuder till både rogivande stund med bok i hand, social samvaro med familj/vänner eller utrymme för blommor/planteringar.

Väl inne i bostaden så möts man av ett välplanerat vardagsrum med härliga sällskapsytor samt två större fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp men även fin utsikt över altan och föreningens innergård. Här finns plats för både soffgrupp, matbord, dubbelsäng, arbetsplats samt förvaring. Köket är arbetsvänligt och fräscht med moderna vitvaror. Badrummet är helkaklat och i toppskick med både varma och ljusa kulörer på väggar, golv och tak och ger gott om plats för både dusch, wc, handfat med spegelskåp samt utrymme för förvaring. Bostaden erbjuder även två garderober samt inbjudande hall med plats för ytterkläder och skor. Bor man här så ställer man gärna upp dörren för att njuta av ljumna sommarkvällar. Under sommarhalvåret är den en njutning i sig själv med tillgång till uteplatsen för både socialt umgänge, planteringar, växter, grill m.m. Från uteplatsen har man även direkt kontakt med den lugna välskötta innergården som bostadsrättsföreningen tillhandahåller. Tillhörande lägenheten finns även två stycken rymliga förråd, ett på vind och det andra på entréplan.

Bor man i Brf Dackehöjden så har man valt ett bekymmersfritt boende i en stabil/omtyckt HSB-förening med mycket god ekonomi och trevliga grannar! Föreningens medlemmar har tillgång till flera gemensamma utrymmen så tvättstuga, gästlägenhet/rum, cykelrum/barnvagnsrum, parkeringsplatser, grovsoprum m.m. På Stockholmsvägen 15 bor du i ett tryggt och lugnt område med närhet till det mesta så som ett flertal lekplatser, trevliga grönområden, goda kommunikationsmöjligheter samt närhet till både förskolor/skolor och hela Eksjös vackra stadskärna. Du som uppskattar lummiga rekreationsområden kommer att älska närheten till ett stort antal grönområden och strövområden – exempelvis så ligger Rolandsdamm och Hunsnäsens glittrande vattenspegel inte långt bort.

Välkommen på visning!

Karta för Stockholmsvägen 15I

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-eksjo-eksjo-kommun-stockholmsvagen-15i-21361999

Avstånd till vatten: 400

  • Eksjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57534